lunes, 8 de septiembre de 2014

TARGETES GORJUSS

Booon dia i principi de setmana!!!
Avui us porto més targetes, i ho dic en plural perquè us n'ensenyo dues de cop! hehe
Són un parell de targetes amb temàtica Gorjuss, que per qui no les conegui, les Gorjuss són aquestes nines que ara estàn taaaan de moda, que vas a les botigues i trobes tooota mena d'objectes, des d'un bolígraf a una paperera...passant per mil formats de llibretes, moneders, tassetes, clauers i el que us pogueu imaginar.
Doncs bé, la primera de les targetes que us ensenyaré, la vaig fer per un intercanvi proposat a principis d'estiu, en un dels grups d'Scrap de facebook, on participo. Totes havíem de fer una targeta per a una persona en concret (l'administradora del grup ens deia a qui li havíem d'enviar i ens passava les seves dades), i nosaltres llavors, llógicament no sabríem de qui rebríem la targeta, fins que no la tinguéssim a les mans.
Buenos días y comienzo de semanaaaa!!!!
Hoy vengo con más tarjetas, y lo digo en plural porque hoy van dos de golpe! jeje
Son un par de tarjetas con temática Gorjuss, que para quien no las conozca, las Gorjuss son estas muñequitas que ahora están taaan de moda, que vas a las tiendas y encuentras tooda clase de artículos, desde un bolígrafo a una papelera...pasando por mil formatos de libretas, monederos, tacitas, llaveros y lo que os podais imaginar.
Pués bién, la primera de las tarjetas que os enseñaré, la hice para un intercambio propuesto a principios de verano, en uno de los grupos de Scrap de facebook, donde participo. Todas teníamos que hacer una tarjeta para una persona en concreto (la administradora del grupo nos decía a quién se la teníamos que mandar y nos pasaba sus datos), y nosotras entonces, lógicamente no sabríamos de quién recibiríamos la tarjeta, hasta que no la tuviesemos en las manos.
I doncs bé, aqui teniu la que vaig fer jo:
Pués bién, aqui teneis la que hice yo:


La Gorjuss la imprimí con la impresora láser para poderla colorear con distress...después recortada a mano
 
 
 
I ara l'altra targeta, que la vaig fer just després per felicitar a l'Aida, d'haver aconseguit els 1000 subscriptors en el seu canal de Youtube, Canal Fimiki ....ara ja en porta més de 1350. Vaig aprofitar un inter que teníem pendent per enviar-li aquesta targeta, sabent que les Gorjuss li agraden.
Y ahora la otra tarjeta, que la hice justo después para felicitar a Aida, por haber conseguido los 1000 suscriptores en su canal de YoutubeCanal Fimiki ahora ya lleva más de 1300. Aproveché que teníamos un inter pendiente para mandarle esta tarjeta, sabiendo que las Gorjuss le gustan. 
 
I aqui la teniu!
Y aqui la teneis!
 










Doncs bé, espero que us hagin agradat les targetes d'avui!
Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Pués bueno, espero que os hayan gustado las tarjetas de hoy!
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts y hasta la próxima!
 
 
AnnaSG
Full d'Scrap
 
 

16 comentarios:

  1. Anna, m'encanten les dues, son molt maques. No coneixia el nom d'aquestes nines, tot i que es veritat que estan per tot arreu.
    Moltes felicitats per la teva feina!!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies Mercè!!!
      Gràcies tb per la visita i sb tot pel comentari!!! :-)
      Ptnts!!!

      Eliminar
  2. Bueno bueno... qué bonitas tarjetas! Me encantan. Y si veo bien están las muñequitas en 3D. verdad? Quedan muy chulas con las distress!!! Pero que haces mojar el pincel directamente en la almohadilla??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Patricia! perdona, normalmente en las entradas al blog explico el cómo está hecho....pero en esta entrada no sé xk, no lo hice!!! Pués sí, lo has visto bién! las muñequitas están en 3D, con láminas de foami negras recortadas siguiendo la forma de la silueta(a trocitos)... y lo de pintar con las distress...el cielo sí que está hecho con almohadilla, pero las muñequitas las pinté con pincel, mojando éste directamente sobre cada recipiente de "distress ink".
      Espero haber resuelto tus dudas.... Cualquier cosa, no dudes en volver a preguntarme! ;-)
      Muuuchas gracias x la visita y sobre todo por el comentario!
      Bsts!!! :-)

      Eliminar
  3. Ya te lo he dicho en persona, pero son preciosisísimas, a ver cuándo me toca recibir una a mí :p
    Un besazo guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sííí, ya me lo habías dicho, pero hace ilu que me lo "inmortalices" en el blog!!!! ;-)
      Jejeje...traaanqui Rocío, que todo llegará! ;-)
      Graaaaaacias wapa!

      Eliminar
  4. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Es mia es mia es mia!! jajajajaja que super cuquis las dos, pero más la mia jajajajaj Lo vi el día que lo pusiste pero no le he podido sacar un ratillo para escribirte :P

    Un besito wapa y gracias!!!! ^^

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hay de qué, me apeteció hacerlo, y es que te lo mereces no?
      Gracias x todo wapa!
      Bsts!!!!

      Eliminar
  5. Nenaaaa!!!! T'han quedat super maques!!! M'encanten!! Aquest estiu has fet un intensiu de tarjetes i no me n'has dit res??? ;) Personalment em quedo amb la segona tot i que les dues són precioses!!!!!!!!!!!!
    Un petonàs flor meva!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que va, res d'intensiu nena, hahahaha....simplement que tinc moltes entrades endarrerides y se m'acumula la feina!!!! me n'alegro molt que t'agradin!
      Merci x la visita i pel comentari wapíssima!!!!
      Ptonassos a cabassos!!!

      Eliminar
  6. Respuestas
    1. Moooltes gràcies Maite! I gràcies per la visita, i sobre tot pel teu comentari!
      Ptnts!!!

      Eliminar
  7. ¡¡Que bonitas!! estas muñequitas me gustan un montón!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias! y gracias tb x la visita y x tu comentario!!
      Bsts!!!

      Eliminar