lunes, 23 de marzo de 2015

Targeta fons Distress

Apali som-hi amb més reptes!
Aquesta vegada va per al primer repte del grup de facebook  "La tarjeta del año", on no fa massa que hi sóc, i proposen incloure la tècnica de l'aquarel.la en una targeta, ja sigui amb aquarel.les tal qual, com amb tintes Distress...això ja és qüestió de fer volar la imaginació! I el segon repte al que em presento és al de lawnscaping challenges, i la cosa també va de... Distress Addicts!
I aqui teniu la meva targeta:
Ya estoy aqui con más retos!
Esta vez, va para del primer reto del grupo de facebook "La tarjeta del año", donde no hace mucho que estoy, y proponen incluir la técnica de la acuarela en una tarjeta, ya sea con acuarelas tal cual, como con tintas Distress...eso ya es cuestión de hacer volar la imaginación! Y el seguno reto al que me presento es al de lawnscaping challenges, y la cosa va de... Distress Addicts!
Aquí va mi tarjeta:
 
 
 
 


Per fer-la...
*He fet servir les Distress Inks, posant les 4 colors de tinta a sobre la base de treball(plastificada), ruixant amb un spray d'aigua i passejant el paper d'aquarel.la que després sería la part principal de la targeta, fins que he aconseguit el resultat que volia.
*Per sobre d'aquesta base d'aquarel.la, he marcat amb un llapis la posició del troquel on després aniria la part enlairada i he estampat els segells tenint-ho en comte.
*He posat el troquel "en posició", amb ajuda d'una mica de washi tape i l'he passat per la Big Shot.
*Al rectangle troquelat(petit), li he posat un marquet amb cartolina negra lleugerament més gran que aquest, i li he donat profunditat,  amb un rectangle de foami negre una mica més petit, que he tallat a la mida.
Para hacerla..
*He usado Distress Inks, poniendo los 4 colores de tinta sobre la base de trabajo(plastificada), echándole agua con un spray y "paseando" por encima el papel de acuarela que después sería la parte principal de la tarjeta, hasta que he conseguido el resultado que quería.
*Por encima de esta base de acuarela, he marcado con un lápiz la posición del troquel donde después iría la parte elevada y he estampado los sellos teniendo esto en cuenta.
*He puesto el troquel "en posición" con ayuda de un poco de washi tape y lo he pasado por la Big Shot.
*Al rectángulo troquelado(pequeño), le he puesto un marquito negro con cartulina normal ligeramente más grande que éste, y le he dado profundidad con un rectángulo de foami negro un poco más pequeño que he cortado a medida.



 Em sembla que no m'oblido res. Qualsevol cosa, algun dubte que tingueu o el que sigui, m'ho podeu deixar en els comentaris i us contestaré encantada.
Creo que no me olvido nada. Cualquier cosa, alguna duda que tengais o lo que sea, me lo podeis dejar en los comentarios y os responderé encantada.

Doncs res més per avui! Espero que us hagi agradat la targeta :)Moltes gràcies per la visita i pel vostre temps! Si em voleu deixar un comentari em farà molta il·lusió, i si us voleu subscriure al meu blog i rebre per mail totes les entrades que vagi fent, aquí dalt a la dreta ho podeu fer. Ptnts, i fins la propera!
Pués nada más por hoy! Espero que os haya gustado la tarjeta :)
Muchas gracias por la visita y por vuestro tiempo! Si quereis dejarme un comentario me hará mucha ilusión, y si os quereis subscribir a mi blog y recibir por mail todas las entradas que voy haciendo, aquí arriba a la derecha lo podeis hacer. Bsts i hasta la pròxima!

 
AnnaSG

Full d'Scrap

13 comentarios:

  1. A mi m'encanta, nena!!! Super xula!! Molt colorida i molt original!!! Petons des de Saragossa city!! Jeje aqui no puc fer scrap i tinc mono... Jiji

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hahaha...nenaaa, però xk no t'emportes un kit d'scrap de viatge! ni que sigui x treure el mono, tants dies!...
      Gràcies guapíssima, me n'alegro que t'hagi agradat la targeta, la veritat és que té molta vida oi, tant acolorida!?
      Gaudeix mooolt d'aquests dies de festa amb el teu mañito!!!
      Ptnts del grossets i merci pel teu comentari!!!***

      Eliminar
  2. Supercolorida, un arcoiris de bonitez *-* La técnica es sencilla, pero el resultado es precioso. Espero que tengas mucha suerte en el reto guapi.
    Un besazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Rocío, me alegro que te guste!
      Gracias como siempre x visitarme y x tu comentario!
      Bsts grandotes wapi!!!***

      Eliminar
  3. que guapaaaaaaaaaaaa!!! me encanta!! super viva, colorida, alegreeeee
    y encima esos troqueles le dan un acabado espectacular
    gracias!
    un besazoooooooo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Graaaaacias Maribel!!!! Me encanta que te encante! Si es que la verdad, esos troqueles ón lo más! para mí, unos básicos imprescindibles para hacer tarjetas!
      Bsts grandotes mosquetera! ***

      Eliminar
  4. Preciosa i molt primaveral!!M'encanta Anna ,com tot el q fas.
    Un petó
    Montse

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mooooltes gràcies Montse!!!
      Contenta a més, de veure't per aquí! gràcies per visitar-me i pel comentari! :-)
      Ptnts!***

      Eliminar
  5. Preciosa i molt primaveral!!M'encanta Anna ,com tot el q fas.
    Un petó
    Montse

    ResponderEliminar
  6. Me parece preciosa, tan llena de color y con ese pespunte y el relieve, y los sellitos, vamos que me encanta, un besito

    ResponderEliminar
  7. Que chulo Anna! Que colorida y alegre, como se nota que la primavera ya está aqui :D Un besito Artista!

    ResponderEliminar
  8. Anna muy buena explicación, me encanta, solo una duda, primero pasaste la cartulina por las tintas distrress y luego la recortaste no? Cual es el tipo de letra que utilizaste?

    UN saludo! y te invito a pasar por mi blog :)

    ResponderEliminar
  9. such pretty colors! i really love the happy vibes from the card! and the dimension is just beautiful! thank you so much for playing along with the Lawnscaping Challenge! :)

    ResponderEliminar